Testemonials fra kursister, samarbejdspartnere og kunder

Jeg lærte ting, jeg ikke anede jeg skulle vide, men som var super nemt, og som jeg har brugt mange gange siden! Anja var en dygtig underviser, og god til at sørge for, at alle fik noget ud dagen, uanset hvilket niveau vi var på, inden vi kom. Hun var god til både at formidle det tekniske på en måde, så det blev let at gå til, men også at give konkrete råd til optagelse og ‘at sætte scenen’ til vores video
— Dorte Lytje, Feminin Business Mentor
Har været på workshop med Anja om brug af video og hvordan vi fremstiller video. Masser af tips og tricks, konkrete retningslinjer. Formidler det på let og forståelig måde. Er så tilfreds og klar på selv at skulle igang med at lave video’er til min business.
— Camilla Qwist
Blev faktisk introduceret til en ny app på mobilen, som kan lave flotte videoer ud af mobilens videooptagelser.
jeg sad ikke med ubesvarede spørgsmål. Du var rigtig god til at få svaret på de spørgsmål, som der var, så ingen sad bagefter og ikke kunne følge med. Undervisning på en helt nede-på-jorden-facon og uden at der var nogle bedrevidende elementer over det. Du underviser så man - som kursist - føler sig taget ved hånden på den gode måde.
— Susan Vestergaard, Bogholder
Jeg fik lavet et par rigtig fine små film på dagen.
Anja var både grundig, pædagogisk og tålmodig og havde brugbare svar til alle de spørgsmål, der opstod undervejs. Anja er en meget behagelig underviser og dygtig til at formidle.
— Anne Billing, Facebook Ekspert
Jeg skriver til dig for at sige tusind tak for den workshop, jeg var med på om at lave videoer på telefonen - den gav mig de nødvendige spark bagi til at komme i gang 😊
Mest af alt, hvordan man opbygger videoen. De mange små overgangsting, der giver følelser og stemning, og hvad musikken betyder. Det har gjort det muligt for mig at lave videoer, som jeg tidligere så andre lave og tænke “Wauw, hvor er det mega fedt! Og professionelt. Det må have kostet kassen...”.
Men nej, med snilde, behændighed og en masse små videosekvenser når man langt 😀
Så tak for din undervisning, og tak for dig.
— Tanja Dinsen Stave, Strategisk Ledertræner
Jeg har længe ønsket mig en video til min hjemmeside som skulle præsentere mig som brand designer, samt fortælle brand design er for et fag og hvad man kan bruge det til. Derfor blev jeg super glad da muligheden for et samarbejde med Anja bød sig.
Når man tænker på videoproduktion kommer associationen med det store videokamera straks op, men Anja filmer faktisk altid med sin smartphone.
Det gør at Anja kan producere en video til et mere konkurrencedygtigt prisleje - uden at gå på kompromis med kvaliteten. De smartphones kan altså mere indenfor videoproduktion end man lige går og tror!
— Sasja, Thriving Studio