Workshop hos Dorte Lytje

Har du en rollemodel i din business?

For en del år siden var jeg med på Dorte Lytje´s workshop-forløb, som dengang og som nu, hedder Feminin Business med Maskulint Drive. På det tidspunkt var jeg måske ikke helt klar til det, men valgte at køre en del af programmet igennem (det er delt op i moduler og du kan tage dem som det passer dig, da det er online).

Nu er jeg i gang med at køre mig selv i stilling som selvstændig, og mere end nogensinde, er Dorte´s workshop relevant for mig. Der er meget guld at hente, for du kommer rundt om hele din business - med Dorte som guide.

Nyt hold kører nu, fra på tirsdag!

Jeg kører programmet igennem igen, og denne gang med et helt nyt fokus, og selvom det ikke er på dette hold, som starter nu (som er blevet opgraderet pænt meget), så ved jeg at der er fuld valuta for pengene. For mig er Dorte, en rollemodel for hvordan man kan køre sin business. Jeg ved, ud fra hendes historie, at det ikke altid har været nemt, men at hun også fandt melodien ved at undersøge muligheder.

Skal du med på det nye hold?

Jeg kan kun anbefale dig at tage dette forløb, hvis du mener noget seriøst med din business - hun tager dig med på rejsen, og viser dig hvordan du kan opnå succes, med det som betyder noget for dig.

Jeg har indgået samarbejde med Dorte, og har fået nedenstående sponsor-link tilsendt. Køber du via dette, støtter du samtidig mig og min nystartede virksomhed, og det vil jo gøre mig utroligt glad.

Klik her, og kom med...du vil ikke fortryde det <3