Social Media by Heart har fødselsdag

Social Media by Heart har 2 års fødselsdag!

For 2 år siden sprang jeg ud som selvstændig og sikke en rejse det har været. Jeg har nydt den til fulde, og selvom det ikke er en dans på roser hele tiden, så har det uden tvivl været det bedste jeg har gjort for mig selv i meget meget lang tid.

Jeg elsker at arbejde med video og videoredigering, og jeg elsker at arbejde sammen med mennesker som har en kæmpe passion for deres egen forretning - det får jeg lov at filme og sætte sammen som et lille stykke video.

I den kommende tid vil der komme mere fokus på online-kursus og Live-kursus, og det gør der fordi jeg gerne vil ud blandt flere skønne mennesker. At samle mennesker betyder meget for mig, og jeg ved at der opstår vildt god energi når flere mennesker er samlet om det samme emne. SÅ det kommer der mere om i de kommende måneder....glæder mig!

I dag skal der fejres fødselsdag, og jeg havde planlagt en gave til alle jer der følger med IRL og online, men teknikken har drillet mig, så den må liiiige vente lidt. Jeg har et telefonkrisemøde senere med min onlineteknik-engel som skal trylle lidt, så det hele går op i en højere enhed.

Ingen fødselsdag uden gaver jo!

I dag åbner jeg også brev fra mig selv - et brev jeg skrev på Venus Work Camp i september sidste år. Det er landet i postkassen her til morgen...hvor vildt er det lige? Et brev med ønsker, drømme, visioner for SMbH - bliver spændende at læse, for jeg kan vitterligt ikke huske hvad jeg skrev.

Mit nye logo præsenterer jeg også i dag....det kan du se lige her i indlægget og jeg har glædet mig til at vise det frem. Jeg er selv vild med det og nu skal det ud i verden. Hvad synes du?

Nu vil jeg nyde min dag, BIG TIME, og nyde solskin på mine kinder <3

Anja

Logo rundt.png