Kan man Feng Shui´e sin business?

Feng Shui Din Business

Kan man mon gøre noget for sin business med Feng Shui?

Ja det mener jeg faktisk godt man kan, og ligesom man kan booste forskellige områder i sin bolig med Feng Shui, så kan man også omkring sin business - og det er endda på rigtig mange områder. Vidste du f.eks at man kan ligge sit Baguakort over sit skrivebord? Smart hvis man nu arbejder hjemme, og ikke har et kontor ude i byen.

Jeg var igennem Rebekkah Leve´s kursus sidste år - et intensivt kursus på en måned med fuld skrue på. På det tidspunkt fik jeg slet ikke skruet på alle knapperne, men har haft en smule fokus på det igen her fra 2016. Jeg har tegnet Baguakortet over mit hjem, da det er her jeg arbejder ud fra pt. Nu skal jeg tage det skridt for skridt, i forhold til kurset. Jeg ved det kan sætte meget i gang, så det er noget med at køre det i stilling, bid for bid.

1 Måneds Mega Intenst Online Business Feng Shui Cirkel Boost

Så nemt er kursets overskrift....det lyder skide godt og der er så meget valuta for pengene, så du vil tro det. Der er masser af materiale og du tager det hele i dit tempo.

Jeg ridser lige op, hvad du får med:

 1. Startkit, så du kommer godt fra start.

 2. Center-området

 3. Virksomheden

 4. Kundeflow

 5. Kreativiteten

 6. Relationer

 7. Spotlight

 8. Rigdom

 9. Teamwork

 10. Uddannelse

 11. og så en bunke bonusmateriale, hvor flere skønne iværksættere kommer med deres tips og tricks til hvordan du kommer godt fra start i din virksomhed, eller får endnu mere gang i den.

Desuden er der den gode Facebook-gruppe, hvor der deles om oplevelser og der gives gode råd.

Jeg har indgået samarbejde med Rebekkah, og har fået nedenstående affiliate-link tilsendt. Køber du via dette, støtter du samtidig mig og min nystartede virksomhed, og det vil jo gøre mig utroligt glad.

JUBIII, JEG SKAL DA MED!

Og jeg lover dig, at du får fuld valuta for alle pengene...det er spækket med super godt materiale, som du kan downloade og bruge igen og igen.

Jeg er som sagt selv startet forfra, da jeg nu har Social Media by Heart, som jeg gerne vil have højt op at flyve....skal vi følges ad på rejsen? Klik på linket, lige herunder og kom med :)

1 Måneds Intensiv Feng Shui...JA TAK.

Vi ses måske i Facebook-gruppen, hvis du springer på her.

Anja