Social Media by Heart - Video og anbefalinger

 Et lille potpourri af de videos jeg har lavet til mine dejlige kunder. Hver opgave er helt sin egen, og jeg elsker at finde ind til essensen hos den enkelte.

Går du med tanker om at få lavet din egen lille video, så kontakt mig endelig på sendmail@socialmediabyheart.dk, så jeg kan høre hvad dine drømme er.


Jeg lærte ting, jeg ikke anede jeg skulle vide, men som var super nemt, og som jeg har brugt mange gange siden! Anja var en dygtig underviser, og god til at sørge for, at alle fik noget ud dagen, uanset hvilket niveau vi var på, inden vi kom. Hun var god til både at formidle det tekniske på en måde, så det blev let at gå til, men også at give konkrete råd til optagelse og ‘at sætte scenen’ til vores video.
Dorte Lytje
Dorte Lytje,  www.dortelytje.com

Dorte Lytje, www.dortelytje.com


Har været på workshop med Anja om brug af video og hvordan vi fremstiller video. Masser af tips og tricks, konkrete retningslinjer. Formidler det på let og forståelig måde. Er så tilfreds og klar på selv at skulle igang med at lave video’er til min business.
Camilla Qwist
Camilla Qwist,  Camillaqwist.dk

Camilla Qwist, Camillaqwist.dk


Jeg fik lavet et par rigtig fine små film på dagen.
Anja var både grundig, pædagogisk og tålmodig og havde brugbare svar til alle de spørgsmål, der opstod undervejs. Anja er en meget behagelig underviser og dygtig til at formidle.
Anne Billing
Anne Billing,  AnneBilling.dk

Anne Billing, AnneBilling.dk


Blev faktisk introduceret til en ny app på mobilen, som kan lave flotte videoer ud af mobilens videooptagelser.
jeg sad ikke med ubesvarede spørgsmål. Du var rigtig god til at få svaret på de spørgsmål, som der var, så ingen sad bagefter og ikke kunne følge med. Undervisning på en helt nede-på-jorden-facon og uden at der var nogle bedrevidende elementer over det. Du underviser så man - som kursist - føler sig taget ved hånden på den gode måde.
Susan Vestergaard
Susan Vestergaard,  1264.dk

Susan Vestergaard, 1264.dk


Jeg skriver til dig for at sige tusind tak for den workshop, jeg var med på om at lave videoer på telefonen!
Mest af alt, hvordan man opbygger videoen. De mange små overgangsting, der giver følelser og stemning, og hvad musikken betyder. Det har gjort det muligt for mig at lave videoer, som jeg tidligere så andre lave og tænke “Wauw, hvor er det mega fedt! Og professionelt. Det må have kostet kassen...”.
Så tak for din undervisning, og tak for dig.
Tanja Dinsen
Tanja Dinsen,  www.addrelation.dk

Tanja Dinsen, www.addrelation.dk


Jeg har længe ønsket mig en video til min hjemmeside som skulle præsentere mig som brand designer, samt fortælle brand design er for et fag og hvad man kan bruge det til.
Når man tænker på videoproduktion kommer associationen med det store videokamera straks op, men Anja filmer faktisk altid med sin smartphone.
Det gør at Anja kan producere en video til et mere konkurrencedygtigt prisleje - uden at gå på kompromis med kvaliteten. De smartphones kan altså mere indenfor videoproduktion end man lige går og tror!
Sasja Elise Kümler
Sasja Elise Kümler,  Thrivingstudio.dk

Sasja Elise Kümler, Thrivingstudio.dk