Venus Work Camp efterår 2017

Min tur til Venus Work Camp efterår 2017

Kender du det med, at du har en ide om hvordan noget vil udarte sig, eller i hvertfald at du tror det er på en bestemt måde?

Sådan havde jeg det inden turen til Skagen og til Venus Work Camp.

Jeg troede jeg skulle arbejde med:

  • Mine produkter

  • Få skrevet godt indhold til min hjemmeside

  • Måske få skrevet nyhedsbrev

Men det som jeg kom hjem med var:

  • En forståelse for hvor jeg er på vej hen med Social Media by Heart

  • Hvorfor det er så vigtigt at jeg bliver tydelig i min kommunikation

  • En indsigt i hvor meget det betyder at åbne op for nyt

Bum....så simpelt, ik?

Skagen, Ruths Hotel, Venus Work Camp og nære relationer

Det har taget mig lidt tid at lande oven på turen, og det handler nok mest om, at jeg havde brug for at suge tingene og indtrykkende ind, sådan lidt stille og roligt.

Jeg havde givet mig selv og min business denne gave, fordi jeg er sikker på det er vigtigt med koncentreret fokus på min business. Jeg glædede mig desuden også til at opleve Ruths Hotel i Skagen, og til at møde de andre deltagere. Én ting er at opleve steder og mennesker via de sociale medier, noget andet er at møde dem IRL.

Jeg fik desuden også fornøjelsen af at møde Jan Ludvigsen, receptionist, storyteller og SoMe ansvarlig for Ruths Hotel. Vi havde en herlig snak onsdag aften omkring den måde han bruger de sociale medier på. Hans passion for hotellet er helt fantastisk og jeg vil anbefale dig at følge deres Facebook side, hvis du vil mærke lidt af Skagen og hotellet. Jan formår virkelig at beskrive hvordan der er og jeg kan kun sige, at jeg følte jeg kendte stedet da jeg landede.

Snapshot fra dagene i Skagen

Naturen er vanvittig smuk i Skagen og der blev gået en del ture i nærområdet, og der blev også en dejlig tur til grenen. Jeg havde lovet mig selv, at jeg ville stå på det nordligste punkt i Danmark, gerne med en fod på hver side af toppen, men det lod sig ikke helt gøre da der var to små babysæler som lå derude. Der var skilte om at vi ikke måtte nærme os sælerne, så det gjorde vi selvfølgelig ikke.

Jeg var ude en tidlig morgen lidt over 6.00 og det var smukt, roligt og stille. At sidde ved havet så tidligt om morgenen, er noget der sjældent sker for mig, så jeg nød hvert minut.

Fantastiske mennesker og skøn mad...hvad mere kan man forlange?

Dorte Lytje og Ann Fredborg er to dejlige damer, som forstår at byde velkommen. Der er plads til kram, smil, rummelighed, forståelse og snak i lange baner. De forstår at stille de rigtige spørgsmål, og de får sat gang i de små grå.

Vi var fik fornøjelsen af at møde Ole Henriksen, som var på Ruths Hotel i forbindelse med noget blogger-event, og han var klar til et foto, og et kram. Den mand forstå at sprede godt humør omkring sig....sagde Godmorgen når man kom ind i salonen om morgenen. Sikke et overskud den mand har!

Jeg fik også fornøjelsen af at møde alle de pragtfulde kvinder som var med på Work Camp. Hanne Jacqueline, som er stylist og Christina Clemen, som er kropsterapeut vandt virkelig mit hjerte...Hanne havde jeg talt en del med via Facebook og Instagram, og hende tog jeg med fra Randers. Og sikke en kemi fra første kram...vi snakkede i et væk på hele turen fra Randers til Skagen. Christina havde jeg mødt før, men på denne tur opstod der et venskab som jeg er sikker på vil vare ved!

Maden var en fornøjelse, og jeg skulle lige på afvænning, da jeg kom hjem til mine egne kødgryder...:)

Hvor er du så nu, Anja?

Jeg er der hvor jeg føler jeg er klar til at steppe op...kender du det? Der er nye ideer til produkter og tanker omkring workshops og onlineforløb. Alt det er kommet til siden turen, eller i hverfald kommet tættere på. Turen gav mig blod på tanden og der blev sat ord på hvad det er jeg gerne vil dele ud af, til alle jer der er derude.

Det er ikke nok at jeg har det inde i mit hoved - det skal ud til jer.

Så mit efterår vil gå med udvikling af nye ideer...så stay tuned!

Kærlige kram fra

Anja

PS. hvis du vil læse mere om de forskellige skønne mennesker og om hotellet, så linker jeg herunder:

Dorte Lytje

Ruths Hotel