IGTV - din guide til at komme i gang

KÆMPE nyhed...IGTV på Instagram!

Så er det nu, hvis du skal ride med på bølgen med længere video på Instagram. Instagram åbnede d. 20. juni op for IGTV, og det kommer helt sikkert til at have en kæmpe indflydelse på hvordan vi bruger og ser video. Se deres video her, hvor de annoncerer nyheden, eller læs deres pressemeddelse her.

Få din egen IGTV-kanal

Hvad er så nyt, i forhold til de videoer vi kan smide op nu, eller i forhold til Story og Live?

Det nye er blandt andet, at du kan sætte videoer op som er op til en time lange. Det bliver langsomt udrullet over tid, så vær tålmodig, hvis du ikke lige kan sætte en time lang video op, som det første. Pt. er det op til 10 minutter for mindre accounts, og op til en time for de store.

Derudover så er det video optaget på højkant, og det har den fordel for mange, at de også optager video på højkant. Det er instinktivt den måde vi holder vores mobil, og det udnytter Instagram, smart nok.

Du uploader din video fra din mobil eller, og det er nyt det her...du kan uploade fra din mac/pc. Du kan sidde foran din skærm og uploade fra dine arkiver eller hvor du nu har dine videoer liggende. Normalvis kan du ikke uploade fra andet end din mobil, men det kan du med IGTV.

Dine fordele med IGTV

Der er ingen tvivl om, at det vil være en fordel at benytte sig af denne feature.

Du får serveret en helt ny form for kommunikation med dine følgere på Instagram, og du får mulighed for at ramme din målgruppe endnu bedre.

Dine følgere kan kommentere, på lige fod med et opslag, og det er selvfølgelig super vigtigt at du er opmærksom på dette også. Spørgsmål skal besvares og dialogen holdes i gang. Det belønner Instagram i stor stil...

Find din IGTV App

Du finder din app i din AppStore eller hos Google Play

Når den er installeret, trykker du på IGTV ikonet i Instagram og du kan sætte din første video op på din egen kanal!

Du kan også se denne step-by-step guide fra Later.com.

Min IGTV-kanal

Du skal være velkommen til at følge med på min kanal, som du finder lige her:

Social Media by Heart IGTV

Jeg glæder mig til at se dette medie folde sig ud, og til at se meget mere til dem jeg følger allerede.

Hop med på vognen, før din nabo eller konkurrent...det lønner sig i sidste ende, er jeg sikker på.